Vanaf 17.00 ben je welkom voor diner. Waar je ook zit, overal kun je van dezelfde kaart kiezen.

 

    • Charcuterie

    • Plank Charcuterie

      9,50

      met diverse vleeswaren, olijven, borettane-uitjes, Manchego en huisgemaakte broodsoorten.

    • Salame Tartufo di Bernadini

      6,50

      50 gram. mooi gerijpte salami met stukjes truffel.

    • Venkel salami

      6,50

      prachtig, gearomatiseerde salami uit Veneto. 50 gram

    • Prosciutto di Parma

      8,75

      75 gram

    • Chorizo Iberico

      6,75

      mooie pikante chorizo van het Iberico varken,

    • Voorgerechten

    • Oesters fines claires de Normande

      3 stuks 7,50  6 stuks 14,00

    • Carpaccio van Bavière-rundvlees

      12,50

      met citroen, olijfolie, rucola, truffelpecorino.

    • Aspergesoep

      10,50

      met mimosa en gebrande gamba.

    • Gestoofde vongole en kokkels

      10,50

      met witte wijn en salsa verde.

    • Tiroler speck

      9,50

      met burrata, doperwten en parmigiano.

    • Bruschetta

      10,00

      met citrusricotta, lentegroenten en pesto trapanese.

    • Gebraden lamsbout

      12,50

      met vadouvan-mayonaise, gestoofde artisjok en manchego.

    • Geschroeide tonijn

      13,00

      met aspergeschuim, witte asperge, avocadocrème en dragonolie.

    • Gefrituurde polenta

      10,50

      met doperwtencrème, geitenkaas hangop en radicchio castelfranco.

    • Salade

      9,50

      van aubergine, venkel, tomaat, grove croutons, walnoten met basilicum en Parmezaan krullen.

    • Plato de tapas mixtas

      9,50

      een variatie van zes gerechtjes uit onze tapasbar.

    • Hoofdgerechten

    • Vis van de dag

    • Gebakken corvinafilet

      23,50

      met citrus-gnocchi in saffraansaus en doperwten.

    • Gegrilde kalfsentrecôte

      24,50

      met sjalottenjus, ratatouille en aardappel-gorgonzola kroketjes.

    • Gestoofde lamsschenkel

      22,50

      met tuinbonen-risotto en spinazie.

    • Gebraden parelhoen suprème

      21,00

      met gebakken polenta, peperonata en citroenolie.

    • Aspergerisotto

      10,50/19,50

      met prosciutto cotto, gefrituurde asperge, truffelpecorino en pistache.

    • Spaghetti

      12,00/23,50

      frutti di mare met zoute citroen.

    • Penne Corleone

      9,00/17,50

      met gehaktballetjes, tomatensaus, gebakken aubergine, pijnboompitten en parmigiano.

    • Spaghetti

      10,00/19,50

      met oesterzwammen, hazelnoot en roomkaas uit de Parmezaan.

    • Ravioli

      9,50/18,50

      gevuld met ricotta, gedroogde tomaat en pijnboompitten in een pesto-roomsaus met gefrituurde basilicum.

    • Vertrouwelijke Post

      een menu bestaande uit kleine afwisselende gerechten. Wij gaan verder niets verklappen. U moet ons maar..... vertrouwen.
      4- of 5 -gangen 29,50 /36,00 p.p.

    • Geheime Post

      Een kaart met gerechten speciaal voor kinderen dus top secret voor ouders!

       

    • Pizza's

      alle pizza's een maatje kleiner, minus 2,50

    • Pizza "Hawaï alla Post"

      12,50

      met yoghurt, mascarpone, speck en ananas-chutney.

    • Pizza Gamberi

      14,50

      met tomaten, mozzarella, garnalen, pepers, knoflook, citroen en asperge.

    • Pizza Salami bianca

      14,50

      met mozzarella, parmigiano, venkelsalami en rauwe venkel.

    • Pizza Peperoni

      13,50

      met tomatensaus, geroosterde paprika, aubergine, gerookte mozzarella en salsa verde.

    • Pizza Napolitana

      11,00

      met tomatensaus, mozzarella, knoflook, kerstomaat, kappertjes, ansjovis en olijven.

    • Pizza Aglio Olio

      13,50

      met tomatensaus, mozzarella, knoflook, pepertjes, prosciutto crudo en parmigiano.

    • Pizza Margherita

      9,00

      met mozzarella, tomaat, kerstomaatjes en basilicum

      met buffelmozzarella plus 3,00

    • Bijgerechten

    • Geroosterde aardappeltjes met aioli.

      3,50

    • Huisgemaakte frieten met mayonaise

      3,50

    • Groene salade met pijnboompitten en rode ui

      3,50

    • Nagerechten

    • in balsamico gemarineerde aardbeien

      6,50

      met basillicum, tonkabonen-ijs en raster van soes

    • Rabarbercrumble

      6,50

      met yoghurtijs

    • Eton Mess

      6,50

      met passievruchten-curd en yoghurt room

    • Mousse van pure chocolade en huisgemaakte pindakaas

      6,50

      met chocolade crumble, pinda spongecake en frambozensorbetijs

    • Hazelnoot tiramisu

      6,50

    • Coupe Post

      6,50

      met meloen-, munt- en frambozensorbetijs, verse meloen, witte chocoladesaus met een vleugje rode peper, slagroom en een munt tuile

       

    • Dessert van de dag

      6,50

    • Kaasplankje

      11,00

      Pecorino Sardo, Camembert Rustique, Reypenaer V.S.O.P. en Bastiaansen Blauw met huisgemaakt notenbrood en een mostarda van mandarijn