Vanaf 17.00 ben je welkom voor diner. Waar je ook zit, overal kun je van dezelfde kaart kiezen.

 

    • Charcutterie

    • Plank Post

      13,50 p.p.

      Plank met diverse vleeswaren, olijven, borettane-uitjes, Manchego en huisgemaakte broodsoorten (vanaf 2 personen).

    • Salame Tartufo di Bernadini

      6,50

      50 gram. mooi gerijpte salami met stukjes truffel.

    • Venkel salami

      6,50

      prachtig, gearomatiseerde salami uit Veneto. 50 gram

    • Prosciutto van de dag

      8,75

      75 gram

    • Chorizo Iberico

      6,75

      mooie pikante chorizo van het Iberico varken,

    • Voorgerechten

    • Oesters fines claires de Normande

      3 stuks 7,50  6 stuks 14,00

    • Carpaccio van Bavière-rundvlees

      12,50

      met citroen-olijfolie, rucola, truffelpecorino.

    • Aardappel-preisoep

      9,50

      met zwaardvis en kervel.

    • Gestoofde mosselen

      12,50

      met sinaasappel, dragon en pangrattato.

    • Gebrande vijgen

      10,50

      met geitenkaascrème en tiroler speck.

    • Bruschetta

      10,00

      met courgette-amandelpesto, krokante venkelsalami en buffelmozzarella.

    • Kalfszwezerik

      16,50

      met knolpuree, bundelzwammetjes en vinaigrette van kalfsjus.

    • Gebakken sardientjes

      10,00

      met gremoulata, cipollata en little gem.

    • Salade van perzik

      11,50

      met blu 61 en pistache.

    • Gemarineerde bietjes

      9,50

      met bramencouilis, burrata en witlof.

    • Plato de tapas mixtas

      9,50

      een variatie van zes gerechtjes uit onze tapasbar.

    • Hoofdgerechten

    • Vis van de dag

    • Gebakken harderfilet

      22,50

      met zoete aardappelcrème, romanesco en een tapenade van kikkererwten en ansjovis.

    • Gebakken runderbavette

      24,50

      met aubergine-compote en gefrituurde truffelpolenta.

    • Gestoofde varkenswangetjes

      21,00

      met stamppotje witlof en calvados appeltjes.

    • Ossebuco

      23,50

      metsaffraanrisotto en gremoulata.

    • Tagliatelle

      9,00/17,50

      met gorgonzola, perzik, pecannoten en krokante salie.

    • Spaghetti

      10,00/19,00

      met mosselen in pittige tomatensaus.

    • Saffraanrisotto

      9,50/18,00

      met garnalen "saganaki".

    • Ravioli

      9,50/18,00

      gevuld met eendenbout en aardappel in een saus van linzen met pangrattato.

    • Vertrouwelijke Post

      een menu bestaande uit kleine afwisselende gerechten. Wij gaan verder niets verklappen. U moet ons maar..... vertrouwen.
      4- of 5 -gangen 29,50 /36,00 p.p. ( alleen per tafel te bestellen)

    • Geheime Post

      Een kaart met gerechten speciaal voor kinderen dus top secret voor ouders!

       

    • Pizza's

      alle pizza's een maatje kleiner, minus 2,50

    • Pizza alla Diavola

      12,00

      met tomaat, mozzarella, pikante salami, groene pepers en buffelmozzarella.

    • Pizza Salmone

      12,00

      met tomatensaus, ricotta, gemarineerde zalm, citroenolie en peterselie.

    • Pizza Tirolese

      11,00

      met tomatensaus, mozzarella, aardappel, speck en parmigiano.

    • Pizza alla Norma

      10,50

      met aubergine, tomatensaus, mozzarella, basilicum en ricotta salata.

    • Pizza Napolitana

      11,00

      met tomatensaus, mozzarella, kappertjes, ansjovis en olijven.

    • Pizza Aglio Olio

      12,00

      met knoflook, pepertjes, proscuitto crudo en parmigiano.

    • Pizza Margherita

      9,00

      met mozzarella, tomaat, kerstomaatjes en basilicum

      met buffelmozzarella plus 3,00

    • Bijgerechten

    • Geroosterde aardappeltjes met crème fraîche

      3,50

    • Huisgemaakte frieten met mayonaise

      3,50

    • Salade van little gem, pijnboompitten en rode ui

      3,50

    • Nagerechten

    • Tiramisu

      6,50

    • Crème brûlée

      6,50

      met zoethout

    • Eton Mess

      6,50

      met meringue schuimpjes, frisse yoghurtroom, bramen en lemoncurd.

    • Boswandeling

      6,50

      met Hemelse modder, chocolade crumble, pistache spongecake, gesuikerde hazelnoten en chocolade-ijs.

    • Worteltaart

      6,50

      met luchtige roomkaascrème, espuma van Grand Marnier, gekonfijte pecannoten en sinaasappel-wortelsorbetijs.

    • Coupe Post

      7,50

      met Amarene-kersensorbetijs, pistache-ijs, yoghurt-ijs, slagroom, kersensaus en pistache crumble.

    • Dessert van de dag

      6,50

    • Kaasplankje

      9,50

      met noten-vijgenbrood en peren-olijvenjam