Vanaf 17.00 ben je welkom voor diner. Waar je ook zit, overal kun je van dezelfde kaart kiezen.

 

    • Charcuterie

    • Plank Charcuterie

      9,50

      met diverse vleeswaren, olijven, borettane-uitjes, Manchego en huisgemaakte broodsoorten.

    • Salame Tartufo di Bernadini

      6,50

      50 gram. mooi gerijpte salami met stukjes truffel.

    • Venkel salami

      6,50

      prachtig, gearomatiseerde salami uit Veneto. 50 gram

    • Prosciutto van de dag

      8,75

      75 gram

    • Chorizo Iberico

      6,75

      mooie pikante chorizo van het Iberico varken,

    • Hertensalami

      7,50

      mooie salami van wild 50 gram

    • Voorgerechten

    • Oesters fines claires de Normande

      3 stuks 7,50  6 stuks 14,00

    • Carpaccio van Bavière-rundvlees

      12,50

      met citroen-olijfolie, rucola, truffelpecorino.

    • Uiensoep

      8,50

      met croutons en gruyère.

    • Gestoofde mosselen

      10,50

      met chorizo en tomaat.

    • Wildzwijnpastrami

      11,50

      met pulled pork in briquedeeg en paddenstoelen-vinaigrette.

    • Bruschetta

      11,00

      met paddenstoelen-amandelpesto, krokante hertensalami en buffelmozzarella.

    • Geroosterde langoustines

      17,50

      met antiboise en citrusmayonaise.

    • Gebakken coquilles

      14,00

      met chioggia biet, truffelmayonaise en hazelnootcrunch.

    • Salade van wit-en roodlof

      11,50

      met crème van mascarpone, blu 61 en nootjes.

    • Tarte tatin

      9,50

      van pompoen met geitenkaas en kastanjekruim.

    • Plato de tapas mixtas

      9,50

      een variatie van zes gerechtjes uit onze tapasbar.

    • Hoofdgerechten

    • Vis van de dag

    • Scholfilet

      22,50

      met een gamba, pompoencrème, spinazie, aardappelkoekjes en een saus van garnalen.

    • Gegrilde kalfsrib-eye

      24,50

      met rösti, bietjes en bieten-balsamicojus.

    • Hertensucade

      22,50

      met zwezerik, winterstamp, rode kool en stoofappeltjes.

    • Fazantenborst

      21,00

      met geconfijt boutje, savooiekool met mosterd en pommes dauphine.

    • Gnocchi

      9,00/17,50

      met gorgonzola, peer, noten en rucola.

    • Spaghetti

      10,00/19,50

      met Noordzeekrab en venkel.

    • Penne Corleone

      9,00/17,50

      met gehaktballetjes, tomatensaus, pijnboompitten en parmigiano.

    • Paddenstoelenrisotto

      11,50/21.50

      uit de Parmezaan.

    • Ravioli

      9,50/18,50

      met eendenbout en aardappel in een saus van linzen met pangrattato.

    • Vertrouwelijke Post

      een menu bestaande uit kleine afwisselende gerechten. Wij gaan verder niets verklappen. U moet ons maar..... vertrouwen.
      4- of 5 -gangen 29,50 /36,00 p.p.

    • Geheime Post

      Een kaart met gerechten speciaal voor kinderen dus top secret voor ouders!

       

    • Pizza's

      alle pizza's een maatje kleiner, minus 2,50

    • Pizza alla Diavola

      12,00

      met tomaat, mozzarella, pikante salami, groene pepers en buffelmozzarella.

    • Pizza Gamberi

      12,00

      met tomaten, mozzarella, garnalen, pepers, knoflook, citroen en courgette.

    • Pizza Romana

      11,00

      met tomatensaus, mozzarella, worst, uien en aardappel.

    • Pizza Boscaiola

      10,50

      met paddenstoelen, scamorza affumicata, knoflook en crème fraîche.

    • Pizza Napolitana

      11,00

      met tomatensaus, mozzarella, knoflook, kerstomaat,kappertjes, ansjovis en olijven.

    • Pizza Aglio Olio

      12,00

      met tomatensaus, mozzarella, knoflook, pepertjes, prosciutto crudo en parmigiano.

    • Pizza Margherita

      9,00

      met mozzarella, tomaat, kerstomaatjes en basilicum

      met buffelmozzarella plus 3,00

    • Bijgerechten

    • Geroosterde aardappeltjes met aioli.

      3,50

    • Huisgemaakte frieten met mayonaise

      3,50

    • Salade van little gem, pijnboompitten en rode ui

      3,50

    • Nagerechten

    • Tiramisu

      6,50

    • Crème brûlée

      6,50

      van banaan

    • Eton Mess

      6,50

      met stoofpeer, meringue schuimpjes, frisse yoghurtroom, sinaasappelcremeux en stoofperensaus.

    • Een herfstachtige dag

      6,50

      met kastanjemousse, amandelcrumble, koffie-chocoladegelei, pâtes de fruits van bosvruchten en groene appel, koffiekristallen en mokka-ijs.

    • Pompoentaart

      6,50

      met mascarponecrème, bruine suikerijs en gember-sinaasappelsaus.

    • Coupe Post Triple Chocolate

      7,50

      met witte- melk- en pure chocolade-ijs, koffie-chocoladesaus, slagroom en chocoladedruppels.

    • Dessert van de dag

      6,50

    • Kaasplankje

      11,00

      van Taleggio, 16 maanden oude Manchego, Reypenaer V.S.O.P. en Blu al Vin Santo.