Vanaf 17.00 ben je welkom voor diner. Waar je ook zit, overal kun je van dezelfde kaart kiezen.

 

    • Charcuterie

    • Plank Charcuterie

      9,50

      met diverse vleeswaren, olijven, borettane-uitjes, Manchego en huisgemaakte broodsoorten.

    • Salame Tartufo di Bernadini

      6,50

      50 gram. mooi gerijpte salami met stukjes truffel.

    • Venkel salami

      6,50

      prachtig, gearomatiseerde salami uit Veneto. 50 gram

    • Prosciutto van de dag

      8,75

      75 gram

    • Chorizo Iberico

      6,75

      mooie pikante chorizo van het Iberico varken,

    • Coppa Iberico

      6,75

      mooie zachte coppa van het Iberico varken.   50 gram

    • Voorgerechten

    • Oesters fines claires de Normande

      3 stuks 7,50  6 stuks 14,00

    • Carpaccio van Bavière-rundvlees

      12,50

      met citroen, olijfolie, rucola, truffelpecorino.

    • Witlofvelouté

      11,50

      met gebakken coquilles en hazelnoot.

    • Gestoofde mosselen

      10,50

      in witte wijn met een crostone.

    • Kalkoenborst

      9,50

      met savora mosterd, sinaasappelmarmelade en little gem.

    • Bruschetta

      10,00

      met witte bonenhummus, krokante eendenbout en radicchio.

    • Geroosterde langoustines

      17,50

      met antiboise en citrusmayonaise.

    • Geschroeide zalm

      12,00

      met gerookte zalmschuim, zoetzure komkommer, avocadocrème en bloody mary vinaigrette.

    • Salade

      9,50

      van aubergine, venkel, tomaat, grove croutons en walnoten met basilicum.

    • Geroosterde bietjes

      10,50

      met gerookte mozzarella, salsa verde en pijnboompitten.

    • Plato de tapas mixtas

      9,50

      een variatie van zes gerechtjes uit onze tapasbar.

    • Hoofdgerechten

    • Vis van de dag

    • Gebakken skreikabeljauw

      23,00

      met wortel, schorseneren, botersaus en brandadekroketjes.

    • Gegrilde runderrib-eye

      24,50

      met madeirasaus, gepofte rode uien en spekaardappels.

    • Gebakken eendenborst

      22,50

      met saus van citrus, gestoofde groene kool en Romeinse gnocchi.

    • Gebraden Baambrugs bignek

      21,00

      met saffraanzuurkool, zoete aardappel en mosterdsaus.

    • Bieten-gnocchi

      9,00/17,50

      met Texelse geitenkaas, hazelnoten en postelein.

    • Spaghetti

      12,00/23,50

      frutti di mare met zoute citroen.

    • Penne Corleone

      9,00/17,50

      met gehaktballetjes, tomatensaus, gebakken aubergines, pijnboompitten en parmigiano.

    • Paddenstoelenrisotto

      11,50/21.50

      uit de Parmezaan.

    • Ravioli

      9,50/18,50

      gevuld met ricotta en hazelnoot en saus van boter en Vecchia Romagna met geraspte cacaobonen.

    • Vertrouwelijke Post

      een menu bestaande uit kleine afwisselende gerechten. Wij gaan verder niets verklappen. U moet ons maar..... vertrouwen.
      4- of 5 -gangen 29,50 /36,00 p.p.

    • Geheime Post

      Een kaart met gerechten speciaal voor kinderen dus top secret voor ouders!

       

    • Pizza's

      alle pizza's een maatje kleiner, minus 2,50

    • Pizza All 'Amatriciana

      12,50

      met tomatensaus, rode uien, rode peper, guanciale en pecorino.

    • Pizza Gamberi

      14,50

      met tomaten, mozzarella, garnalen, pepers, knoflook, citroen en courgette.

    • Pizza Anatra

      14,50

      met geconfijte eendenbout, mascarpone, crème fraîche, zuurkool, cranberry en fontina.

    • Pizza Boscaiola

      13,50

      met paddenstoelen, scamorza affumicata, knoflook en crème fraîche.

    • Pizza Napolitana

      11,00

      met tomatensaus, mozzarella, knoflook, kerstomaat,kappertjes, ansjovis en olijven.

    • Pizza Aglio Olio

      13,50

      met tomatensaus, mozzarella, knoflook, pepertjes, prosciutto crudo en parmigiano.

    • Pizza Margherita

      9,00

      met mozzarella, tomaat, kerstomaatjes en basilicum

      met buffelmozzarella plus 3,00

    • Bijgerechten

    • Geroosterde aardappeltjes met aioli.

      3,50

    • Huisgemaakte frieten met mayonaise

      3,50

    • Salade van little gem, pijnboompitten en rode ui

      3,50

    • Nagerechten

    • Panna cotta

      6,50

      van witte chocolade met pistache-crumble, kersensorbetijs en kersensaus

    • Koffieparfait

      6,50

      met boerenjongens, chocolade-koffiesaus, nootjes en caramel

    • Warme appelcrumble

      6,50

      met een laagje frangipan en kaneelijs

    • Dropijs

      6,50

      met een gelei van bosvruchten en laurier, spongecake van zouthout, yoghurtroom en een dropschots

    • Tiramisu

      6,50

    • Coupe Post

      6,50

      bananensorbetijs, roomijs en chocolade-ijs met caramelsaus, slagroom en stukjes brownie

    • Dessert van de dag

      6,50

    • Kaasplankje

      11,00

      van Taleggio, Pecorino Pepato, Reypenaer V.S.O.P. en Blu al Vin Santo.