AFHAAL DAGSCHOTELS BIJ POST.

AFHAAL DAGSCHOTELS BIJ POST.

Beste Dordtenaren en gasten van Post,

Vanaf donderdag 19 maart bieden wij (naast onze afhaalgerechten) elke dag een lekkere dagschotel aan.
Mocht je interesse hebben in deze service kan je je aanmelden voor een mailinglijst.
Als je je aanmeldt, krijg je van ons een overzicht van Postwaardige gerechten met lekkere side dishes zodat je thuis ook de tafel kan vullen.
Reserveer je dagschotel via reserveringssyteem. Dit kan tot 20:00 voor de volgende dag.

Zaterdag 04 april 19,00 p.p.
• Pastasalade met knolselderij, Hollandse garnalen, appel en avocado
• Focaccia met gravad lachs en sinaasappel aioli

Zondag 05 april 19,50 p.p.
• Gekonfijte eendenbout met aardappel-truffelmousseline
• Salade van zoetzure rode kool, appel en rucola

Maandag 6 april 17,50 p.p.
• Gestoofde rundersucade met aardappelmousseline en spitskool met
kerrie
• Stokbrood met tomatentapenade

Dinsdag 7 april 16,00 p.p.
• Pompoenrisotto met cabrales (Spaanse blauwaderkaas) en pecannoten
• Salade van little gem en gegrilde oesterzwam

Woensdag 8 april 15,50 p.p.
• Ravioli gevuld met ricotta, biet en truffel in salieboter
• Rucola-salade met krokante spek
• Focaccia met aioli

Donderdag 9 april 16,50 p.p.
• Gegratineerde kabeljauwfilet met zoete aardappelpuree en spinazie
• Gemengde salade met borettane-uien

Vrijdag 10 april 19,50 p.p.
• Gestoofde lamsnekfilet met doperwtenrisotto en posteleinpesto
• Salade van little gem, postelein en amandel

Zaterdag 11 april 16,00 p.p.
• Diverse tapas van onze Spaanse chef Silverio

Zondag 12 april (eerste Paasdag)
Paasbrunch 19,50 p.p.

• Diverse broodsoorten, croissant en zoetigheden uit onze patisserie
• Aardappel-asperge salade, gerookte zalm, Hollandse garnalen,
Manchego, salami, kaas, tiroler speck, fruitsalade, tomaten tapenade,
aioli en roomboter
• Gebakken spek, tortilla, quiche van prei, ui en kaas, suppli van
doperwten en croque monsieur
Eventueel uit te breiden met fles Prosecco (16,25)
Deze brunch kunt u bestellen tot uiterlijk donderdag 9 april 20.00 uur.

Paasdiner (3 -gangen) 29,50 p.p.
• Voorgerecht
Diverse tapas o.a. tortilla met aardappel, piquillo paprika gevuld met
tonijn en gamba, empanada gevuld met chorizo en Spaanse
schapenkaas.
• Hoofdgerecht
Gestoofde lamsschenkel met aardappelgratin, aubergine compôte met
komijn en een voorjaarssalade
(Het hoofdgerecht dient u thuis nog even op te warmen)
• Nagerecht
Carrotcake met roomkaascrème, sinaasappelglazuur, huisgemaakte
advocaat, krokantje van walnoot en sinaasappel en cookiedough -ijs.
Extra bij te bestellen bijpassende fles Rioja (14,00)
Dit diner kunt u bestellen tot uiterlijk donderdag 9 april 20.00 uur.

Deze dagschotels zijn te bestellen tot 20.00 uur de dag ervoor op onze website
www.restaurantpost.nl