Passie Menu in Post

Ontdek meer over het wonderlijke mysterie van het Passieverhaal bij Restaurant Post!

Dit is een initiatief vanuit de Dordtse kerken waarbij je tussen de 4 verschillende gangen van het passiemenu informatie krijgt over het Joodse Pesach en de link met het Passieverhaal en Pasen. Via 4 tafelgesprekskaarten wordt de stap naar het heden gemaakt.Leer je tafelgenoten nog beter kennen. Hoe staan zij in het leven? Hoe ver gaan ze? Wat vinden ze nu echt belangrijk?

4 gangen, 4 bijzondere gesprekken. 4 keer toosten op het leven!  L’ chaim!

Het menu



Voorgerecht
Tartaartje van rauwe en gerookte zalm met pecannoten, truffel, piccalilly schuim
en een gepocheerd kwarteleitje


Tussengerecht

Ravioli gevuld met ricotta en doperwtenpesto in een citrus-botersaus met oude pecorino

2e tussengerecht (bij een 5-gangenmenu)
Op de huid gebakken corvinafilet, met spinazie en saffraan beurre blanc

Hoofdgerecht
Twee bereidingen van lam (rump en pulled lam van de schouder) met parelgort, tuinbonen, lamsjus en frittelle van courgette en munt

Paasdessert



Reserveer via de website: “Passie menu” of telefonisch op 078-6475648.