Voor groepen hebben we een aantal arrangementen samengesteld.
Een 3-gangen sharing diner op z’n Mediterraans.
Om te beginnen zetten we de tafel vol met allerlei verschillende voorgerechtjes.
Vervolgens serveren we een huisgemaakte pasta en sliced pizza’s en sluit je de maaltijd af met een dessert.
Je kunt ook kiezen voor giro dolci; een proeverij van desserts uit onze eigen patisserie. (+ € 7.5 p.p.)
Voorgerecht : anti pasti, diverse voorgerechten om te delen
Hoofdgerecht
Vlees: Maiskip supreme met parelgort, salsa verde, bimi en soffrito van tomaat en paprika
Vlees: Gegrilde grainfed bavette met chimichurrie, salade van courgette, rucola en borettane uien, oude balsamico en friet met aioli (+ 10)
Vis: Harderfilet met citrusrisotto, spinazie en vinaigrette van sinaasappel en ras el hanout
Vega: Risotto met perzik, camembert di bufala, pecannoten, krokante salie en balsamico
Vega: Penne met polpette van aubergine, tomatensaus, pijnboompitten, ricotta salata en gefrituurde basilicum
Dessert : proeverij uit eigen patisserie om samen te delen
3-gangen keuzemenu (voor-hoofd-dessert) 48 p.p.
4-gangen keuzemenu (voor-tussen-hoofd-dessert) 53 p.p.
Voorgerecht
Vlees: Carpaccio met Harry's bar saus en parmigiano
Vis: Zalmtartaar met mierikswortel mayonaise, borettane uien en kruidenslaatje met grissini
Vega: Bruschetta met geitenkaas, salade van courgette, rucola en yoghurt-muntdressing, pistache en daslookolie
Tussengerecht (alleen bij 4 gangen menu)
Huisgemaakte pasta
Hoofdgerecht
Vlees: Maiskip supreme met parelgort, salsa verde, bimi en soffrito van tomaat en paprika
Vlees: Gegrilde grainfed bavette met chimichurrie, salade van courgette, rucola en borettane uien, oude balsamico en friet met aioli (+ 10)
Vis: Harderfilet met citrusrisotto, spinazie en vinaigrette van sinaasappel en ras el hanout
Vega: Risotto met perzik, camembert di bufala, pecannoten, krokante salie en balsamico
Vega: Penne met polpette van aubergine, tomatensaus, pijnboompitten, ricotta salata en gefrituurde basilicum
Dessert
Tiramisu classico met mascarponecrème en lange vingers met koffie en marsala
Crème brûlée
Selectie van onze kazen met paprika-gemberjam en notenbrood (+ 6.75)
Kies je voor een keuzemenu dan ontvangen we graag uiterlijk 4 dagen voor de gereserveerde datum de keuze van de gerechten.
Daarnaast is het mogelijk om in overleg met de keuken een geheel eigen menu samen te stellen.
Met dieetwensen en of allergieën kunnen we bij elk menu rekening houden.
Het is fijn voor de keuken om hier vooraf al van op de hoogte te zijn.