Voor groepen hebben we een aantal arrangementen samengesteld.
Een 3-gangen sharing diner op z’n Mediterraans.
Om te beginnen zetten we de tafel vol met allerlei verschillende voorgerechtjes.
Vervolgens serveren we een huisgemaakte gevulde pasta en sliced pizza’s en sluit je de maaltijd af met een dessert.
Je kunt ook kiezen voor giro dolci; een proeverij van desserts uit onze eigen patisserie. (+ € 5.00 p.p.)
Voorgerecht : anti pasti, diverse voorgerechten om te delen
Hoofdgerecht
Vlees: Eendenborst met hete bliksem, radicchio en witlof
Vis: Gebakken doradefilet met pastinaak crème, geroosterde venkel en pommes dauphin
Vega: Risotto met bietenpesto, blu di capra, paddenstoelen en krokante parmigiano
Dessert : proeverij uit eigen patisserie om samen te delen
3-gangen keuzemenu (voor-hoofd-dessert) 43.5 p.p.
4-gangen keuzemenu (voor-tussen-hoofd-dessert) 49.5 p.p.
Voorgerecht
Vlees: Carpaccio classico met olijfolie, citroen, parmigiano en rucola
Vis: Zalmtartaar met wasabimayonaise, ingelegde radijs en carta di musica met sesam
Vega: Bruschetta met ricotta, bloemkool, rozijnen- kappertjes salsa en pijnboompitten
Tussengerecht (alleen bij 4 gangen menu)
Mezzelune gevuld met aardappel, pompoen en parmigiano in een
bruine botersaus met salie, amaretti en pijnboompitten
Hoofdgerecht
Vlees: Eendenborst met hete bliksem, radicchio en witlof
Vis: Gebakken doradefilet met pastinaak crème, geroosterde venkel en pommes dauphin
Vega: Risotto met bietenpesto, blu di capra, paddenstoelen en krokante parmigiano
Dessert
Tiramisu van Frangelico met nogatine van hazelnoot
Crème brûlee van vanille
Selectie van onze kazen met perenmostarda en rozijnenbrood (+ 6,75)
Kies je voor een keuzemenu dan ontvangen we graag uiterlijk 4 dagen voor de gereserveerde datum de keuze van de gerechten.
Daarnaast is het mogelijk om in overleg met de keuken een geheel eigen menu samen te stellen.
Met dieetwensen en of allergieën kunnen we bij elk menu rekening houden.
Het is fijn voor de keuken om hier vooraf al van op de hoogte te zijn.