Voor groepen hebben we een aantal arrangementen samengesteld.
Een 3-gangen sharing diner op z’n Mediterraans.
Om te beginnen zetten we de tafel vol met allerlei verschillende voorgerechtjes.
Vervolgens serveren we een huisgemaakte gevulde pasta en sliced pizza’s en sluit je de maaltijd af met een dessert.
Je kunt ook kiezen voor giro dolci; een proeverij van desserts uit onze eigen patisserie. (+ € 7.5 p.p.)
Voorgerecht : anti pasti, diverse voorgerechten om te delen
Hoofdgerecht
Vlees: Maiskip met zoete aardappel creme, broccoli, geroosterde zoete aardappel en chimichurrie
Vlees: Gegrilde kalfspicanha met crème van knol, gegrilde aubergine, portjus en friet met truffelmayonaise (+ 7.5)
Vis: Doradefilet met aardappel-knoflookmousseline, spinazie, gefrituurde courgette en bouillabaisesaus
Vega: Risotto met nectarine, geitenkaas, pecannoot, oude balsamico en rucola
Dessert : proeverij uit eigen patisserie om samen te delen
3-gangen keuzemenu (voor-hoofd-dessert) 45 p.p.
4-gangen keuzemenu (voor-tussen-hoofd-dessert) 50 p.p.
Voorgerecht
Vlees: Carpaccio met Harry's bar saus, rucola en parmigiano
Vis: Ceviche van zeebaars met venkelcreme, gepofte tomaatjes en crispy mais
Vega: Romige preisoep met knoflook croutons en bieslookolie
Tussengerecht (alleen bij 4 gangen menu)
Bucatini alla Norma met tomatensaus, ricotta salata, aubergine en gefrituurde basilicum
Hoofdgerecht
Vlees: Maiskip met zoete aardappel creme, broccoli, geroosterde zoete aardappel en chimichurrie
Vlees: Gegrilde kalfspicanha met crème van knol, gegrilde aubergine, portjus en friet met truffelmayonaise (+ 7.5)
Vis: Doradefilet met aardappel-knoflookmousseline, spinazie, gefrituurde courgette en bouillabaisesaus
Vega: Risotto met nectarine, geitenkaas, pecannoot, oude balsamico en rucola
Dessert
Yoghurt pannacotta met ananascompôte en mangosorbetijs
Crème brûlée
Selectie van onze kazen met paprika-gemberjam en noten-vruchtenbrood (+ 6.75)
Kies je voor een keuzemenu dan ontvangen we graag uiterlijk 4 dagen voor de gereserveerde datum de keuze van de gerechten.
Daarnaast is het mogelijk om in overleg met de keuken een geheel eigen menu samen te stellen.
Met dieetwensen en of allergieën kunnen we bij elk menu rekening houden.
Het is fijn voor de keuken om hier vooraf al van op de hoogte te zijn.