Reserveren Take away Pasen

Diner

Voor groepen hebben we een aantal arrangementen samengesteld.

Gedeelde Post    37.5 p.p.

Een 3-gangen sharing diner op z’n Mediterraans.
Om te beginnen zetten we de tafel vol met allerlei verschillende voorgerechtjes.
Vervolgens serveren we een huisgemaakte gevulde pasta en sliced pizza’s en sluit je de maaltijd af met een dessert.
Je kunt ook kiezen voor giro dolci; een proeverij van desserts uit onze eigen patisserie. (+ € 5.00 p.p.)

 

Keuzemenu  3-gangen    37.5 p.p.

Voorgerecht : anti pasti, diverse voorgerechten om te delen

Hoofdgerecht :
Vlees: Gegrilde bavette met crème van peterseliewortel, paddenstoelensuppli en pesto van spinazie en hazelnoot
Vis: Kabeljauw met venkelrisotto, spinazie en pernod beurre blanc
Vega: Risotto met paddenstoelen, bietenpesto, truffelpecorino, raddichio en rucola

Dessert : proeverij uit eigen patisserie om samen te delen


Keuzemenu de luxe     vanaf 43.5 p.p.

3-gangen keuzemenu (voor-hoofd-dessert)   43.5 p.p. 
4-gangen keuzemenu (voor-tussen-hoofd-dessert)   49.5 p.p.

Voorgerecht
Vlees: Carpaccio van Black Angus met salsa van Harry's bar,  rucola en truffelpecorino
Vis: Tartaar van zeebaars met paprika, tomaat, basilicum aioli en carta di musica
Vega: Bruschetta fritta met paddenstoelenpesto, radicchio, gegrilde oesterzwam en burratacrème

Tussengerecht (alleen bij 4 gangen menu)
Casunziei rosso, ravioli gevuld met rode biet en kaneel in een botersaus met maanzaad en parmigiano

Hoofgerecht
Vlees: Gegrilde bavette met crème van peterseliewortel, paddenstoelensuppli en pesto van spinazie en hazelnoot
Vis: Kabeljauw met venkelrisotto, spinazie en pernod beurre blanc
Vega: Risotto met paddenstoelen, bietenpesto, truffelpecorino, raddichio en rucola


Dessert
Tiramisu, huisgemaakte mascarponecrème met lange vingers en espresso
Cannoli siciliani met chocolade-ijs en amarenekersen

Selectie van onze kazen met perenmostarda en rozijnenbrood (+ 6,75)

Kies je voor een keuzemenu dan ontvangen we graag uiterlijk 4 dagen voor de gereserveerde datum de keuze van de gerechten.

Daarnaast is het mogelijk om in overleg met de keuken een geheel eigen menu samen te stellen.

Met dieetwensen en of allergieën kunnen we bij elk menu rekening houden.
Het is fijn voor de keuken om hier vooraf al van op de hoogte te zijn.