_VDH8707Voor groepen vanaf 8 personen hebben we een aantal arrangementen.
Je kunt een reserveringsaanvraag doen via de website, mailen of telefonisch contact opnemen.
Mail: info@restaurantpost.nl

Dordtse Mediterrane lunchtafel vanaf 8 personen 17,00 p.p.

De lunch begin je met een kopje soep en daarna serveren we planken met brood, kaas, Mediterrane vleeswaren, tapas en salade.

(inclusief twee consumpties koffie/thee/fris/kleine jus + €4,25)

Pintxos lunch     vanaf 8 personen 12,00 p.p.

Post is onder andere geïnspireerd door de Baskische keuken en we hebben daarom een echte pintxos (broodtapas) lunch samengesteld. Na een klein kopje soep zetten we de tafel vol schalen met verschillende soorten pintxos.

(inclusief twee consumpties koffie/thee/fris/kleine jus + €4,25)

Afternoon Tea    vanaf 2 personen 17,00 p.p.
(tot 17.00 uur)

Allerlei lekkers uit eigen patisserie en keuken met onbeperkt thee van het Theewinkeltje uit Dordrecht.

Borrel  vanaf 10 personen graag reserveren

Post is de locatie om een borrel te organiseren. Kies een plek rondom de gastrobar en laat je verrassen door onze diversiteit aan drankjes en hapjes. Voor elk budget kunnen wij de borrel uitbreiden met leuke snacks en kleine gerechtjes.

Diner

Gedeelde Post met pizza  vanaf 12 personen  32,50 p.p.

Een leuke manier van tafelen met vrienden, collega’s of familie. Voor elkaar opscheppen, samen delen en van alles proeven.
Bij dit arrangement zetten we de tafel vol met schalen antipasti. Dan volgen de schalen met verschillende pasta’s en pizza’s.
De avond sluit je af met een nagerecht of een grand dessert (+€ 3,75 p.p.)

Gedeelde Post deluxe    vanaf 12 personen € 37,50

Ook hier begin je met antipasti. Aansluitend pasta en vervolgens komen er schalen met vlees-en visgerechten op tafel. De avond sluit je af met een dessert. Ook hier is een grand dessert mogelijk  ( +€ 3,75 p.p.)

Pizza- arrangement   vanaf 12 personen  19,00 p.p.

Genieten van een Italiaanse maaltijd pur sang. Je begint met brood en dip en salades op tafel om samen te delen en daarna pizza’s.
Dit arrangement is uit te breiden met een grand dessert (+€6,00 p.p). (op vrijdag en zaterdag alleen te reserveren voor groepen t/m 20 personen)

In de keuken van Post werken we met de seizoenen mee. Dit betekent dat niet alle gerechten in elk seizoen mogelijk zijn.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard houden we graag rekening met dieetwensen en speciale verzoeken.

Annuleringsvoorwaarden: tot drie dagen van tevoren kan er kosteloos geannuleerd worden. Hierna kan er tot op de dag van de reservering per telefoon of mail maximaal 20% van het aantal gasten geannuleerd worden. Voor iedere persoon die daarna op de avond zelf annuleert, rekenen wij 50% van de afgesproken menuprijs in verband met de inkoop en voorbereidingen.