_VDH8707Voor groepen vanaf 8 personen hebben we een aantal arrangementen.
Je kunt een reserveringsaanvraag doen via de website, mailen of telefonisch contact opnemen.
Mail: info@restaurantpost.nl

Dordtse Mediterrane lunchtafel vanaf 8 personen 16,50 p.p.

Een rijk gevulde tafel met zelf gebakken broodsoorten en diverse gerechten. Bio- boerenkaas uit Alblasserdam, allerlei Italiaanse vleeswaren, pintxos , suppli,  tortilla en salade en vooraf een heerlijk kopje soep.

(inclusief twee consumpties koffie/thee/fris/kleine jus + € 4,00)

Pintxos lunch     vanaf 8 personen 11,50 p.p.

Post is onder andere geïnspireerd door de Baskische keuken en we hebben daarom een echte pintxos (broodtapas) lunch samengesteld. Na een klein kopje soep zetten we de tafel vol schalen met verschillende soorten pintxos.

(inclusief twee consumpties koffie/thee/fris/kleine jus + € 4,00)

Afternoon Tea    vanaf 2 personen 16,50 p.p.
(tot 17.00 uur)

Allerlei lekkers uit eigen patisserie en keuken met onbeperkt thee van het Theewinkeltje uit Dordrecht.

Borrel  vanaf 10 personen graag reserveren

Post is de locatie om een borrel te organiseren. Kies een plek rondom de gastrobar en laat je verrassen door onze diversiteit aan drankjes en hapjes. Voor elk budget kunnen wij de borrel uitbreiden met leuke snacks en kleine gerechtjes.

Diner

Pizza- arrangement   vanaf 12 personen  18,50 p.p.

Genieten van een Italiaanse maaltijd pur sang. Je begint met brood en dip en salades op tafel om samen te delen en daarna pizza’s.
Dit arrangement is uit te breiden met een (grand) dessert (+€5,50 p.p).

Gedeelde Post met pizza  vanaf 12 personen  29,50 p.p.

Een leuke manier van tafelen met vrienden, collega’s of familie. Voor elkaar opscheppen, samen delen en van alles proeven.
Bij dit arrangement zetten we de tafel vol met schalen vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Dan volgen de schalen met verschillende pasta’s en pizza’s.
De avond sluit je af met een nagerecht.

Gedeelde Post de luxe    vanaf 12 personen € 34,75

Ook hier begin je met antipasti. Aansluitend pasta en vervolgens komen er schalen met vlees-en visgerechten op tafel. De avond sluit je af met een dessert.

In de keuken van Post werken we met de seizoenen mee. Dit betekent dat niet alle gerechten in elk seizoen mogelijk zijn.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard houden we graag rekening met dieetwensen en speciale verzoeken.