Reserveren Take away

Dinerkaart

© Fotografie:
Vegetarisch
Op aanvraag vegetarisch mogelijk

Vertrouwelijke Post

Verrassingsmenu 3 gangen
Wij gaan verder niks verklappen. U moet ons maar...vertrouwen (4 gangen 43.5 en 5 gangen 49.5)

37,50

Voorgerechten

Wortelchutney
met buffelmozzarella, rucola, gerookte amandelen en stroop van Pedro Ximenez (met burrata 15)

13,50

Speck
met buffelmozzarella, vijgen-pistache salsa en balsamico (met burrata 15.5)

14,00

Gemarineerde sardientjes
met buffelmozzarella, piquillo paprika en furikake met koriander (met burrata 15.5)

14,00

Oesters van de Oesterij
3 stuks

12,00

Carpaccio classico
met olijfolie, citroen, parmigiano en rucola

13,50

Tiroler speck
met mimosa, gefrituurde asperges en gorgonzola espuma

12,50

Mosselen en vongole
met witte wijn, knoflook en rode peper

15,00

Dorade
met leche de tigre, komkommerrelish, basilicumcrème, cassavechips en furikake

13,50

Pannacotta van geitenkaas
met doperwtencrème, nogatine van walnoot, balsamico en pesto van bosui

9,50

Kroketjes van aubergine
met miel de cana, fenegriek yoghurt, salade met pijnboompitten en granaatappel

10,50

Courgette-doperwten soep
met pesto en knoflookcroutons

9,50

Pasta

Tagliatelle
met saffraanroomsaus, doperwten, krokant buikspek en pecorino toscano

18,50

Risotto cacio e pepe
met rucola, geroosterde asperge en krokante parmigiano

20,00

Spaghetti
met schelpen, tomaatjes en pangrattato

19,50

Hoofdgerechten

Portobello fritto
met mousseline, spinazie, salmoriglio en Marie Rose saus

18,50

Gebakken doradefilet
met fregola pescatore, romesco en gegrilde courgette

25,00

Schelvisfilet
met kruidenmousseline, gedroogde roma tomaten, postelein en pesto van bosui

24,50

Tagliata di manzo
met rucola, parmigiano en balsamico, geserveerd met rode uiencrème en friet

26,00

Piccata van Gelders hoender
met antiboise, lauwwarme aardappelsalade en gegrilde groenten

23,00

Post Burger
medium gegrilde hamburger van rundvlees met huisgemaakte brioche, romana sla, pancetta, zoetzure komkommer, truffelmayonaise, uiencompote en friet

19,00

Pizza

alle pizza’s een maatje kleiner minus 2,50

Pizza Spinaci
met mascarpone, mozzarella, spinazie, gorgonzola, olijven en pangrattato

12,50

Pizza Margherita
met mozzarella, tomaat, basilicum en kerstomaat (met buffelmozzarella 13,50)

9,50

Pizza Cavolfiore
met bloemkoolcrème, raapstelen, zure uitjes en salade van tuinbonen en doperwten (vegan)

16,50

Pizza Orata
met tomatensaus, mozzarella, kappertjes, olijven, citroen en tartaar van dorade

16,50

Pizza Gamberi
met tomatensaus, mozzarella, garnalen, gekonfijte citroen, knoflook en aardappelkaantjes

16,00

Pizza Aglio Olio
met tomatensaus, mozzarella, knoflook, pepertjes, prosciutto crudo en parmigiano

16,00

Pizza alla Diavola
met tomatensaus, mozzarella, tomaat, pikante salami, groene pepers en buffelmozzarella

14,00

Pizza Pancetta
met mascarpone, mozzarella, buikspek, uitjes en wortelchutney

14,00

Dessert

Churros
met kaneelsuiker, bloedsinaasappelcurd, chocoladesaus en vanille ijs

8,50

Gepocheerde peer
met amandelcrumble, perenstroop, madeleine en perensorbetijs

8,50

Crème brûlée
van citrus en kruidnagel

8,50

Birramisu
mascarponecrème met lange vingers en stoutbier

8,50

Hazelnootschuim
met crème pâtissière, hazelnoot mascarpone, mocca ijs en chocolade-karamelsaus

8,50

Dessert van de dag

7,50

Coupe Post
met mocca ijs, chocolade ijs, vanille ijs, chocoladesaus en slagroom

8,50

Kaasplank
Brandnetelkaas, Pecorino met pistache, La Tur en Oudwijker Razulli geserveerd met rozijnen-walnoot brioche en mosterd-dillesaus

14,00

Dessert

Churros
met kaneelsuiker, bloedsinaasappelcurd, chocoladesaus en vanille ijs

8,50

Gepocheerde peer
met amandelcrumble, perenstroop, madeleine en perensorbetijs

8,50

Crème brûlée
van citrus en kruidnagel

8,50

Birramisu
mascarponecrème met lange vingers en stoutbier

8,50

Hazelnootschuim
met crème pâtissière, hazelnoot mascarpone, mocca ijs en chocolade-karamelsaus

8,50

Dessert van de dag

7,50

Coupe Post
met mocca ijs, chocolade ijs, vanille ijs, chocoladesaus en slagroom

8,50

Kaasplank
Brandnetelkaas, Pecorino met pistache, La Tur en Oudwijker Razulli geserveerd met rozijnen-walnoot brioche en mosterd-dillesaus

14,00