tussen 10 - 12 uur
Croissant
met huisgemaakte jam en boter
Croissant van de grill
met pancetta, kaas en ahornsiroop
Post-ontbijt
versgebakken brood, gebakken ei met spek, croissant, zelfgemaakte jam, boter, boerenkaas en keuze uit koffie, thee of verse jus
Zoete wafel
met gebrande banaan, crème fraîche, ahornsiroop en zoutflakes
vanaf 12.00 uur
Post 12-uurtje
Holtkamp runderkroket of vegetarische kroket met landbrood, kopje courgette-doperwtensoep, suppli en brioche met kaas en gebakken ei
Cuban sandwich
geroosterd broodje met buikspek, mosterd, gruyère en augurk, geserveerd met cassave chips
Chicken and waffles
met fijngesneden bosui en vinaigrette van ahornsiroop
Pinsa
met mimosa, salade van gerookte makreel en gedroogde roma tomaatjes
Carpaccio classico
met olijfolie, citroen, parmigiano en rucola
Mosselen en vongole
met witte wijn, knoflook en rode peper
Boeren croque monsieur
Franse tosti met ham, kaas, bechamel en gruyère kaas geserveerd met salade en tomaten - of bananenketchup
Post Burger
medium gegrilde hamburger van rundvlees met huisgemaakte brioche, romana sla, pancetta, zoetzure komkommer, truffelmayonaise, uiencompote, cheddar en friet
Hamburger van aubergine
met Marie Rose saus, een crunch van parmezaan en aardappelkaantjes, zoetzure komkommerspaghetti en friet
Salade met geroosterde asperge
granaatappelpitten, hazelnoten, courgette en een yoghurt-vadouvan dressing
Pinsa
met gegrilde groenten, buffelmozzarella en balsamico
(met truffelmortadella + 2)
Eggs Florentine
briochebrood met twee gepocheerde eieren, spinazie en hollandaise saus
(met prosciutto cotto + 1.5)
Shakshouka
stoof van paprika, tomaat, ui met komijn, gepocheerde eieren, pita en labneh
Soep van courgette en doperwten
met pesto en knoflookcroutons
Tagliatelle
met saffraanroomsaus, doperwten, krokant buikspek en pecorino toscano
alle pizza’s een maatje kleiner minus 2,50
Pizza Margherita
met mozzarella, tomaat, basilicum en kerstomaat
(met buffelmozzarella 13,50)
Pizza alla Diavola
met tomatensaus, mozzarella, tomaat, pikante salami, groene pepers en buffelmozzarella