Vanaf 17.00 ben je welkom voor diner. Waar je ook zit, overal kun je van dezelfde kaart kiezen.

 

    • Charcuterie

    • Plank Charcuterie

      10,00

      met diverse vleeswaren, olijven, borettane-uitjes, Manchego en huisgemaakte broodsoorten.

    • Salame Tartufo di Bernadini

      6,75

      50 gram. mooi gerijpte salami met stukjes truffel.

    • Coppa di Parma

      6,75

      mooie ham uit de schouder en nek van het varken.   50 gram

    • Prosciutto di Parma

      9,00

      75 gram

    • Coppa Iberico

      7,00

      mooie zachte coppa van het Iberico varken,

    • Voorgerechten

    • Oesters fines claires de Normande

      3 stuks 7,75  6 stuks 14,50

    • Salade van watermeloen

      10,50

      en cherrytomaatjes met burrata, tomaten-basilicumsorbet en olijf.

    • Carpaccio van Bavière-rundvlees

      12,95

      met citroen, olijfolie, rucola, truffelpecorino.

    • Gazpacho

      10,00

      met geroosterde gamba.

    • Gestoofde mosselen all'arrabiata

      9,75

      met crostone.

    • Ceviche van zeebaars

      12,00

      met mierikswortel-mayonaise, komkommerpickles met maanzaad en krokante mais.

    • Vitello tonnato

      12,50

      gebraden kalfsmuis met tonijnmayonaise, ei en gefrituurde appelkappertjes.

    • Geroosterde aubergine

      10,00

      met saffraanyoghurt, granaatappel en dukkah.

    • Salade met krokante kip

      11,50

      perzik, haricots verts, amandel en oranjebloesem vinaigrette.

    • Carpaccio van octopus

      16,50

      met paprikasalsa en gefrituurde kappertjes.

    • Hoofdgerechten

    • Vis van de dag

    • Gegrilde zwaardvisfilet

      23,00

      met romescosaus, paprika met ansjovis en geroosterde aardappeltjes

    • Gegrilde kalfsentrecôte

      25,00

      met beurre Montpellier, aubergine compôte en krokante polenta.

    • Gestoofde lamsschenkel

      24,50

      met kruidenrisotto, salade van snijbonen en gremoulata.

    • Gebraden Veluwse eendenborst

      22,50

      met abrikozenchutney, linzen en spekaardappels.

    • Fusilli

      9,75 /18,50

      met gorgonzolasaus, nectarine en gefrituurde oesterzwam.

    • Spaghetti frutti di mare

      12,50/ 24,00
    • Tortelloni

      11,00/ 21,00

      gevuld met ragu nduja in tomatensaus met pijnboompitjes, rucola en parmigiano.

    • Risotto

      18,50

      met walnotenpesto, courgette, geitenkaas, rucola en krokante parmigiano.

    • Vertrouwelijke Post

      een menu bestaande uit kleine afwisselende gerechten. Wij gaan verder niets verklappen. U moet ons maar..... vertrouwen. 4- of 5 -gangen 30,50 /37,00 p.p. extra gang kaas 6,75 p.p. of kaas in plaats van zoet + 2,25 p.p.

    • Geheime Post

      Een kaart met gerechten speciaal voor kinderen dus top secret voor ouders!

       

    • Pizza's

      alle pizza's een maatje kleiner, minus 2,50

    • Pizza Carote

      12,00

      met wortelcrème, burrata, rozijnen, walnoten en wortel.

       

    • Pizza Gamberi

      13,00

      met tomatensaus, wilde gamba, mozzarella en een courgette-citrussalade.

    • Pizza alla Diavola

      12,75

      met tomatensaus, mozzarella, tomaat, pikante salami, groene pepers en buffelmozzarella.

    • Pizza Pollo

      12,50

      met tomatensaus, kippendijen, parmigiano, oregano, avocado en tomaat.

    • Pizza Napolitana

      11,50

      met tomatensaus, mozzarella, knoflook, kerstomaat, kappertjes, ansjovis en olijven.

    • Pizza Aglio Olio

      13,75

      met tomatensaus, mozzarella, knoflook, pepertjes, prosciutto crudo en parmigiano.

    • Pizza Margherita

      9,25

      met mozzarella, tomaat, kerstomaatjes en basilicum

      met buffelmozzarella plus 3,00

    • Bijgerechten

    • Geroosterde aardappeltjes met aioli

      4,50
    • Huisgemaakte frieten met mayonaise

      4,50
    • Groene salade met pijnboompitten en rode ui

      4,00
    • Nagerechten

    • Peche melba Post

      6,75

      met gepocheerde perzik, perzik parfait, frambozen coulis en amandelschaafsel.

    • Crème brûlée

      6,75

      met cantuccini en sinaasappelzest.

    • Millefeuille

      6,75

      krokant korstdeeg met witte chocoladesorbet, kersen gevuld met amandelspijs, mascarpone-en kersencrème.

    • Coupe Post

      6,75

      groene appelsorbet, gembersorbet en komkommersorbet, yoghurtespuma, boterkoek crumble en saus van witte chocolade en rode peper.

    • Rood fruit soepje

      6,75

      met verse aardbeien, yoghurtijs en en tuille.

    • Tiramisu Post

      6,75

      met witte chocolade, aardbei en wodka.

    • Chocolade-olijfdessert

      6,75

      met hemelse modder, chocolade-olijfcrumble, sponscake, gecaramelliseerde witte chocolade en olijfsorbet.

    • Dessert van de dag

      6,75
    • Kaasplankje

      11,25

      met Boeren fengriek, Petit Doruvael, Manchego (9 maanden oud) Blu di Langa, gerookte amandelen en vijgenbrood.