Vanaf 17.00 ben je welkom voor diner. Waar je ook zit, overal kun je van dezelfde kaart kiezen.

 

    • Tapas

      Leuk om met elkaar te delen. Wij adviseren 4 à 5 verschillende tapas per 2 personen.

    • Cecina (koud)

      6,00

      met gerookte amandelen en manchego.

    • Piquillo paprika's (koud)

      4,50

      gevuld met cabrales, mascarpone en pecannoten.

    • Gestoofde mosselen (koud)

      6,50

      met vinaigrette van paprika en ei.

    • Buffelmozzarella (koud)

      8,50

      met gedroogde tomaatjes en basilicumolie

    • Tonijnburger (warm)

      7,50

      met tomaten-aioli en caramel uien.

    • Brochette (warm)

      9,50

      met garnalen en sinaasappel-aioli.

    • Gefrituurde Barra Tierno kaas (warm)

      4,50

      met vijgenmostarda.

    • Gefrituurde pijlinktvis (warm)

      7,50

      met peperonata dip.

    • Pan Tostado (warm)

      6,00

      met serranoham, mozzarella en truffel.

    • Voorgerechten

    • Plank Charcuterie

      10,00

      met diverse vleeswaren, olijven, borettane-uitjes, Manchego en huisgemaakte broodsoorten.

    • Oesters fines claires de Normande

      3 stuks 7,75  6 stuks 14,50

    • Carpaccio van Bavière-rundvlees

      12,95/17,95

      met citroenolie en gerijpte parmagiano.

    • Gestoofde mosselen all'arrabbiata

      9,75

      met crostone.

    • Ceviche van zeebaars

      12,00

      met mierikswortel-mayonaise, komkommerpickles met maanzaad en krokante mais.

    • Vitello tonnato

      12,50

      gebraden kalfsmuis met tonijnmayonaise, ei en gefrituurde appelkappertjes.

    • Geroosterde aubergine

      10,00

      met saffraanyoghurt, granaatappel en dukkah.

    • Venkelsoep

      11,50

      met rilette van gerookte makreel en een bruschetta.

    • Gebrande vijgen

      10,00

      met geitenkaas-mascarpone crème, walnoten, rucola en oude balsamico

    • Hoofdgerechten

    • Vis van de dag

    • Gegrilde zwaardvisfilet

      24,00

      met romescosaus, paprika met ansjovis en geroosterde aardappeltjes.

    • Gebakken Gamba's

      24,50

      met spaghetti aglio olio, venkelpesto en pistache.

    • Gegrilde kalfsentrecôte

      25,00

      met beurre Montpellier, aubergine compôte en krokante polenta.

    • Gebraden Veluwse eendenborst

      23,50

      met abrikozenchutney, linzen en spekaardappels.

    • Gestoofde runderwang

      23,50

      met truffelrisotto, gebakken witlof en bordelaise saus.

    • Penne alla Norma

      9,50/18,00

      met aubergine, tomatensaus, basilicum en ricotta salata.

    • Tortelloni

      11,00/ 21,00

      gevuld met ragu nduja in tomatensaus met pijnboompitjes, rucola en parmigiano.

    • Risotto

      10,00/19,00

      met gorgonzola dolce, vijgen, rucola en crunch van gerookte amandel.

    • Vertrouwelijke Post

      een menu bestaande uit kleine afwisselende gerechten. Wij gaan verder niets verklappen. U moet ons maar..... vertrouwen. 4- of 5 -gangen 30,50 /37,00 p.p. extra gang kaas 6,75 p.p. of kaas in plaats van zoet + 2,25 p.p.

    • Geheime Post

      Een kaart met gerechten speciaal voor kinderen dus top secret voor ouders!

       

    • Pizza's

      alle pizza's een maatje kleiner, minus 2,50

    • Pizza Carote

      12,00

      met wortelcrème, geitenkaas, rozijnen, walnoten en wortel.

    • Pizza Gamberi

      13,00

      met tomatensaus, wilde gamba, mozzarella en gegrilde courgette.

    • Pizza alla Diavola

      12,75

      met tomatensaus, mozzarella, tomaat, pikante salami, groene pepers en buffelmozzarella.

    • Pizza Pollo

      12,50

      met tomatensaus, kippendijen, parmigiano, oregano, avocado en tomaat.

    • Pizza Napolitana

      11,50

      met tomatensaus, mozzarella, knoflook, kerstomaat, kappertjes, ansjovis en olijven.

    • Pizza Aglio Olio

      13,75

      met tomatensaus, mozzarella, knoflook, pepertjes, prosciutto crudo en parmigiano.

    • Pizza Margherita

      9,25

      met mozzarella, tomaat, kerstomaatjes en basilicum

      met buffelmozzarella plus 3,00

    • Bijgerechten

    • Geroosterde aardappeltjes met aioli

      4,50
    • Huisgemaakte frieten met mayonaise

      4,50
    • Groene salade met pijnboompitten en rode ui

      4,00
    • Nagerechten

    • Peche melba Post

      6,75

      met gepocheerde perzik, perzik parfait, frambozen coulis en amandelschaafsel.

    • Crème brûlée

      6,75

      met cantuccini en sinaasappelzest.

    • Millefeuille

      6,75

      krokant korstdeeg met witte chocoladesorbet, mandarijn gevuld met amandelspijs, mascarpone-en kersencrème.

    • Coupe Post

      6,75

      groene appelsorbet, gembersorbet en komkommersorbet, yoghurtespuma, boterkoek crumble en saus van witte chocolade en rode peper.

    • Rood fruit soepje

      6,75

      met verse aardbeien, yoghurtijs en en tuille.

    • Tiramisu Post

      6,75

      met witte chocolade, aardbei en wodka.

    • Chocolade-olijfdessert

      6,75

      met hemelse modder, chocolade-olijfcrumble, sponscake, gecaramelliseerde witte chocolade en olijfsorbet.

    • Dessert van de dag

      6,75
    • Kaasplankje

      11,25

      met Boeren fengriek, Petit Doruvael, Manchego (9 maanden oud) Blu di Langa, gerookte amandelen en vijgenbrood.