• Vertrouwelijke Post

      een menu bestaande uit kleine afwisselende gerechten. Wij gaan verder niets verklappen. U moet ons maar..... vertrouwen. 4- gangen 32,50 p.p. extra gang kaas 6,75 p.p. of kaas in plaats van zoet + 2,25 p.p.

    • Een menu bestaande uit kleine afwisselende gerechten. Wij gaan u verder niets verklappen. U moet ons maar...vertrouwen. 4 gangen 32,50

    • Geheime Post

      Een kaart met gerechten speciaal voor kinderen dus top secret voor ouders!

       

    • Voorgerechten

    • Buffelmozzarella of burrata

      • met paprikasalsa en ansjovis (vegetarisch mogelijk)   9,50/ 11,00)
      • met gegrilde artisjok met muhammara en pangrattato (vegetarisch)   10,50 / 12,00
      • met prosciutto en vijgenmostarda    11,50/ 13,00
      • met pompoencrème, paddenstoelen en rucola  (vegetarisch)  11,00/ 13,00
    • Oesters fines claires de Normande

      3 stuks 7,75 / 6 stuks 14,50

    • Carpaccio van Bavière-rundvlees

      12,95/17,95

      met olijfolie, rucola, citroensap en parmagiano.

    • Mosselen

      9,75

      gestoofd in tomatensaus en chorizo met knoflookbrood.

    • Gefrituurde kabeljauwwangetjes

      11,50

      met linzen en salsa verde.

    • Vitello Tonnato

      13,00

      gebraden kalfsmuis met tonijntartaar, kappertjesmayonaise en gekookt ei.

    • Bruschetta

      10,50

      met vijgen, geitenkaascrème, vijgenbalsamico, amandelen en tiroler speck.

    • Pompoensoep

      9,00

      met saffraan, sinaasappel, crème fraîche en geroosterde pompoenpitten met ahorn en chili.

    • Pasta

    • Penne

      9,50 / 18,00

      met gorgonzola-sambucasaus, peer, pecannoten en krokante parmigiano. (vegetarisch)

    • Tagliatelle

      8,50 / 16,00

      met stoof van rundersukade en parmigiano.

    • Ravioli

      8,50 / 16,00

      gevuld aardappel, geplukte eendenbout en mascarpone in een saus van tomaat en linzen.

    • Tomatenrisotto

      10,00 / 19,00

      met truffel, pied de mouton, hazelnoten en truffelpecorino. (vegetarisch)

    • Hoofdgerechten

    • Vis van de dag

    • Hele Dorade

      22,50

      met gegrilde roseval aardappel, broccoli en bagna cauda.

    • Gebakken eendenborst

      22,50

      met couscous, rozijnen, citroen en amandel, gefrituurde aubergine en mandarijnolie .

    • Gestoofde varkenswangetjes

      23,00

      met zoete aarappelcrème, girolles en gefrituurde polenta.

    • Bavette

      25,00

      met sjalottenjus, pastinaak-truffelcrème, en geroosterde herfstgroenten.

    • Medium gegrilde runderhamburger

      17,50

      met huisgemaakte brioche, romana sla, pancetta, zoetzure groenten, chili-mayonaise, cheddar en friet.

    • Gegratineerde bloemkool

      17,50

      met fontina, gebakken portobello, macadamia noten en zoetzure pompoen.

    • Pizza's

      alle pizza's een maatje kleiner, minus 2,50.

    • Pizza alla Boscaiola

      14,50

      met tomatensaus, mozzarella, oregano, paddenstoelen en truffelpecorino.(vegetarisch)

    • Pizza Quattro Formaggi

      13,25

      met gorgonzola, gruyère, Parmezaan en mozzarella.(vegetarisch)

    • Pizza Margherita

      9,25

      met mozzarella, tomaat, kerstomaatjes en basilicum. (vegetarisch)

      met buffelmozzarella (12,50)

    • Pizza Aglio Olio

      13,75

      met tomatensaus, mozzarella, knoflook, pepertjes, prosciutto crudo en parmigiano. (vegetarisch mogelijk)

    • Pizza alla Diavola

      13,50

      met tomatensaus, mozzarella, tomaat, pikante salami, groene pepers en buffelmozzarella.

    • Pizza All'amatriciana

      13,75

      met tomatensaus, pancetta, manchego, gepofte ui en peper.

    • Pizza Napolitana

      11,50

      met tomatensaus, mozzarella, knoflook, kerstomaat, kappertjes, ansjovis en olijven.

    • Pizza Tonno

      18,50

      met mascarpone, mozzarella, venkel, kappertjes en afgemaakt met tartaar van verse tonijn.

    • Pizza Gamberi

      14,00

      met tomatensaus, wilde gamba, mozzarella en geroosterde courgette.

    • Bijgerechten

    • Geroosterde aardappeltjes met aioli

      4,50
    • Huisgemaakte frieten met mayonaise

      4,50
    • Gemengde salade

      4,00

      met zoetzure uien en amandelen.

    • Nagerechten

    • Coupe Post

      8,50

      met cookie dough- chocolade- en kersensorbetijs, kersensaus, slagroom en chocolate chip cookie.

    • Tiramisu

      7,50

      met hazelnoot.

    • Passievrucht soepje

      7,50

      met karnemelk-ijs en gemarineerde meloen.

    • Eclair

      8,00

      met pistachecrème Suisse, macaron, amarena kersen.

    • Frambozen pannacotta

      7,50

      met chococrumble, gemarineerde bosvruchten en roomijs van pure chocolade.

    • Dessert van de dag

      7,50
    • Kaasplankje

      11,25

      met Boeren brandnetel, Pecorino Moliterno, Abondance, Cabrales, gerookte amandelen en vijgenbrood.

    • Heeft u bepaalde dieetwensen,allergieën of bijzonderheden? De keuken maakt voor u graag een passend gerecht.

X