Vanaf 17.00 ben je welkom voor diner. Waar je ook zit, overal kun je van dezelfde kaart kiezen.

 

    • Charcuterie

    • Plank Charcuterie

      9,50

      met diverse vleeswaren, olijven, borettane-uitjes, Manchego en huisgemaakte broodsoorten.

    • Salame Tartufo di Bernadini

      6,50

      50 gram. mooi gerijpte salami met stukjes truffel.

    • Hertensalami

      6,50

      prachtig, gearomatiseerde wildsalami uit Veneto. 50 gram

    • Prosciutto di Parma

      8,75

      75 gram

    • Coppa Iberico

      6,75

      mooie zachte coppa van het Iberico varken,

    • Voorgerechten

    • Oesters fines claires de Normande

      3 stuks 7,50  6 stuks 14,00

    • Carpaccio van Bavière-rundvlees

      12,50

      met citroen, olijfolie, rucola, truffelpecorino.

    • Pompoensoep

      7,50

      met crème fraîche en kruim van brood, kastanje en pecannoot.

    • Gestoofde mosselen

      10,50

      met tomaten-ansjovissaus en een crostone.

    • Geroosterd buikspek

      10,00

      met gestoofde linzen en balsamico.

    • Bruschetta

      9,50

      met paddenstoelen-ricotta, gemarineerde bietjes en krullen parmigiano.

    • Bombe van hertenpastrami, witlof en peer

      12,50

      met membrillo en grissini.

    • Aardappelbeignets

      10,00

      met geconfijte zalm en scarmoza met piccalilly.

    • Bietenrisotto

      12,50

      met coquilles en hazelnoot.

    • Drie bereidingen van biet

      9,50

      met geitenkaas-portcrème, winterpostelein en schuim van mierikswortel.

    • Plato de tapas mixtas

      9,50

      een variatie van zes gerechtjes uit onze tapasbar.

    • Hoofdgerechten

    • Vis van de dag

    • Gegrilde tonijnfilet

      23,50

      met aardappelmousseline, winterpostelein en salsa van paprika, tomaat en mosselen.

    • Gebakken bavette-steak

      24,50

      met parmigiano, oude balsamico, paddenstoelensuppli en caponata.

    • Gebraden hertenbout

      25,00

      met hertenossubucco, trufelrisotto, radicchio en gefrituurde oesterzwam.

    • Gegrilde Iberico kotelet

      22,50

      met "herftst" bonne femme, jus van gepofte knoflook en pastinaakcrème.

    • Spaghetti mare e monti

      10,50/20,00

      met mosselen, garnalen, paddenstoelen en tomatensaus.

    • Penne Corleone

      9,00/17,50

      met gehaktballetjes, tomatensaus, gebakken aubergine, pijnboompitten en parmigiano.

    • Spaghetti

      10,00/19,50

      met oesterzwammen, hazelnoot en roomkaas uit de Parmezaan.

    • Agnolotti

      9,50/18,50

      met pompoen, ricotta, ameretti en parmigiano in salieboter met verse mierikswortel.

    • Pappardelle

      10,50 / 20,00

      met gestoofde en  geplukte hazenbout, pastinaakcrème, kastanjebroodkruim en pecorino.

    • Vertrouwelijke Post

      een menu bestaande uit kleine afwisselende gerechten. Wij gaan verder niets verklappen. U moet ons maar..... vertrouwen. 4- of 5 -gangen 29,50 /36,00 p.p.

    • Geheime Post

      Een kaart met gerechten speciaal voor kinderen dus top secret voor ouders!

       

    • Pizza's

      alle pizza's een maatje kleiner, minus 2,50

    • Pizza Pera

      11,50

      met peer, mascarpone-yoghurtcrème, taleggio, gorgonzola en notenmix.

    • Pizza Gamberi

      14,50

      met tomaten, mozzarella, garnalen, pepers, knoflook, citroen en krokante venkel.

    • Pizza alla Diavola

      12,50

      met tomatensaus, mozzarella, tomaat, pikante salami, groene pepers en buffelmozzarella.

    • Pizza Zucca

      13,50

      met pompoencrème, hertensalami, portobello en truffelpecorino.

    • Pizza Napolitana

      11,00

      met tomatensaus, mozzarella, knoflook, kerstomaat, kappertjes, ansjovis en olijven.

    • Pizza Aglio Olio

      13,50

      met tomatensaus, mozzarella, knoflook, pepertjes, prosciutto crudo en parmigiano.

    • Pizza Margherita

      9,00

      met mozzarella, tomaat, kerstomaatjes en basilicum

      met buffelmozzarella plus 3,00

    • Bijgerechten

    • Geroosterde aardappeltjes met aioli.

      3,50
    • Huisgemaakte frieten met mayonaise

      3,50
    • Groene salade met pijnboompitten en rode ui

      3,50
    • Nagerechten

    • Affogato

      4,00

      espresso met roomijs

    • Pompoencrumble

      6,50

      met pecannoot, five spices en specerijen roomijs

    • Vanille crème brûlée

      5,50
    • Tiramisu classico

      6,50
    • Sour honey

      6,50

      met citroenmousse, citrus-tijm ijs, honing, witte cholcolade en tijm.

    • Boswandeling

      6,50

      met hemelse modder, pecan-hazelnoten, chococrumble, feuilletine, chocoladeijs en blauwe bessen.

    • Coupe Post

      6,50

      met hazelnoot-, room-, en mokka ijs, chocolade-espressosaus en koffiekristallen.

       

    • Dessert van de dag

      6,50
    • Kaasplankje

      11,00

      met Bastiaanse Blauw,  Pecorino, Grand Rustique, Oude Reypenaer, rookamandel en vijgenbrood.