• Vertrouwelijke Post

      een menu bestaande uit kleine afwisselende gerechten. Wij gaan verder niets verklappen. U moet ons maar..... vertrouwen. 4- gangen 32,50 p.p. extra gang kaas 6,75 p.p. of kaas in plaats van zoet + 2,25 p.p.

    • Een menu bestaande uit kleine afwisselende gerechten. Wij gaan u verder niets verklappen. U moet ons maar...vertrouwen. 4 gangen 32,50

    • Geheime Post

      Een kaart met gerechten speciaal voor kinderen dus top secret voor ouders!

       

    • Voorgerechten

    • Buffelmozzarella of burrata

      met peperonata en ansjovis    9,50/ 11,00
      met auberginecompôte en tomatencoulis    9,50 / 11,00
      met prosciutto en membrillo    11,50/ 13,00
      met gedroogde tomaat, basilicum en balsamico    10,00/ 11,50

    • Oesters fines claires de Normande

      3 stuks 7,75 / 6 stuks 14,50

    • Carpaccio van Bavière-rundvlees

      12,95/17,95

      met olijfolie, rucola, citroensap en en parmagiano.

    • Mosselen

      9,75

      gestoofd in witte wijn en citroentijm met knoflookbrood.

    • Bruschetta

      8,50

      met ricotta, asperges en doperwten-munt pesto..

    • Vitello Tonnato

      11,50

      gebraden kalfsmuis met tonijn-mayonaise, kappertjes en gekookt ei.

    • Salade Niçoise

      12,50

      met gegrilde tonijn.

    • Doperwtensoep

      8,50

      met gebakken pijlinktvis.

    • Ravioli

      10,00

      gevuld met ricotta, mortadella en asperge in romige tomatensaus met parmigiano en rucola.

    • Risotto

      9,50

      met spinazie, pecannoten en gorgonzola piccante.

    • Hoofdgerechten

    • Vis van de dag

    • Op de huid gebakken kabeljauwfilet

      21,00

      met spinazie, antiboise en knolselderij crème.

    • Spaghetti frutti di mare

      26,00

      met tonijn, mosselen, pijl-inktvis en garnalen in tomaten-garnalensaus.

    • Gebakken parelhoendersuprème

      20,50

      met stoof van paprika en aardappeltjes, rucola en citroenolie.

    • Gestoofde lamsschenkel

      23,00

      met auberginecompôte, doperwten-munt pesto en krokante polenta.

    • Gebraden runderdiamanthaas

      23,00

      met parelgort alla carbonara, rucola en balsamico.

    • Medium gegrilde runderhamburger

      17,50

      met brioche, romana sla, pancetta, zoetzure groenten, chili-mayonaise, cheddar en friet.

    • Melanzane alla parmigiana

      18,00

      ovenschotel van aubergine, tomaat en parmigiano.

    • Pizza's

      alle pizza's een maatje kleiner, minus 2,50.

    • Pizza Primavera

      14,75

      met mascarpone-crème, mozarella, asperge, courgette, pecorino en doperwten-munt pesto.

    • Pizza Quattro Formaggi

      13,25

      met gorgonzola, gruyère, Parmezaan en mozzarella.

    • Pizza Margherita

      9,25 /12,50

      met mozzarella, tomaat, kerstomaatjes en basilicum

      met buffelmozzarella

    • Pizza Aglio Olio

      13,75

      met tomatensaus, mozzarella, knoflook, pepertjes, prosciutto crudo en parmigiano.

    • Pizza Arabica

      13,75

      met tomatensaus, mozzarella, lamsmerquez, aubergine met komijn en groene peper.

    • Pizza alla Diavola

      13,50

      met tomatensaus, mozzarella, tomaat, pikante salami, groene pepers en buffelmozzarella.

    • Pizza All'amatriciana

      13,75

      met tomatensaus, pancetta, manchego, gepofte ui en peper.

    • Pizza Napolitana

      11,50

      met tomatensaus, mozzarella, knoflook, kerstomaat, kappertjes, ansjovis en olijven.

    • Pizza Tonno

      18,50

      met mascarpone, mozzarella, venkel, kappertjes en afgemaakt met tartaar van verse tonijn.

    • Pizza Gamberi

      14,00

      met tomatensaus, wilde gamba, mozzarella en geroosterde courgette.

    • Bijgerechten

    • Geroosterde aardappeltjes met aioli

      4,50
    • Huisgemaakte frieten met mayonaise

      4,50
    • Gemengde salade

      4,00

      met zoetzure uien en amandelen.

    • Nagerechten

    • Coupe Post

      8,50

      met kokos-, malaga- en ananasijs, slagroom en rumrozijnen.

    • Tiramisu

      7,50

      met aardbeien.

    • Vanille parfait

      7,50

      met frambozen, witte chocolade en pistachekoekje.

    • Eclair

      7,50

      met crème Suisse, macaron, aardbeien en vanille-ijs.

    • Frambozen pannacotta

      7,50

      met chococrumble, gemarineerde bosvruchten en roomijs van pure chocolade.

    • Eton Mess

      7,00

      met passievrucht

    • Dessert van de dag

      7,50
    • Kaasplankje

      11,25

      met Boeren brandnetel, Pecorino Moliterno, Abondance, Cabrales, gerookte amandelen en vijgenbrood.

    • Heeft u bepaalde dieetwensen,allergieën of bijzonderheden? De keuken maakt voor u graag een passend gerecht.

X