• Vertrouwelijke Post

      een menu bestaande uit kleine afwisselende gerechten. Wij gaan verder niets verklappen. U moet ons maar..... vertrouwen. 4- gangen 32,50 p.p. extra gang kaas 6,75 p.p. of kaas in plaats van zoet + 2,25 p.p.

    • Een menu bestaande uit kleine afwisselende gerechten. Wij gaan u verder niets verklappen. U moet ons maar...vertrouwen. 4 gangen 32,50

    • Geheime Post

      Een kaart met gerechten speciaal voor kinderen dus top secret voor ouders!

       

    • Voorgerechten

    • Buffelmozzarella of burrata

      • met paprikasalsa en ansjovis (vegetarisch mogelijk)   9,50/ 11,00)
      • met gegrilde artisjok met muhammara en pangrattato (vegetarisch)   10,50 / 12,00
      • met prosciutto en membrillo    11,50/ 13,00
      • met antiboise, rucola en crostini  (vegetarisch)  10,00/ 11,50
    • Oesters fines claires de Normande

      3 stuks 7,75 / 6 stuks 14,50

    • Carpaccio van Bavière-rundvlees

      12,95/17,95

      met olijfolie, rucola, citroensap en parmagiano.

    • Mosselen

      9,75

      gestoofd in tomatensaus en chorizo met knoflookbrood.

    • Salade

      10,50

      van gemarineerde watermeloen, cherrytomaatjes en verse buffelricotta met een gefrituurde courgettebloem. (vegetarisch)

    • Vitello Tonnato

      11,50

      gebraden kalfsmuis met tonijn-mayonaise, kappertjes en gekookt ei.

    • Salade Niçoise

      12,50

      met gegrilde tonijn.

    • Doperwtensoep

      8,50

      met gebakken pijlinktvis. (vegetarisch mogelijk)

    • Ravioli

      10,00

      gevuld met kip. geitenkaas, peterselie en parmigiano in een tomatensaus met gefrituurde basilicum..

    • Risotto

      9,50

      met spinazie, pecannoten en gorgonzola piccante. (vegetarisch)

    • Hoofdgerechten

    • Vis van de dag

    • Op de huid gebakken kabeljauwfilet

      21,00

      met spinazie, antiboise en knolselderij crème.

    • Spaghetti frutti di mare

      26,00

      met tonijn, mosselen, pijl-inktvis en garnalen in tomaten-garnalensaus.

    • Gebakken parelhoendersuprème

      20,50

      met stoof van paprika en aardappeltjes, rucola en citroenolie.

    • Gestoofde varkenswangetjes

      23,00

      met zoete aarappelcrème, girolles en gefrituurde polenta.

    • Gebraden runderdiamanthaas

      23,00

      met parelgort alla carbonara, rucola en balsamico.

    • Medium gegrilde runderhamburger

      17,50

      met huisgemaakte brioche, romana sla, pancetta, zoetzure groenten, chili-mayonaise, cheddar en friet.

    • Melanzane alla parmigiana della Post

      18,00

      ovenschotel van aubergine, tomatensaus, ricotta met rucola-walnotenpesto, parmigiano en mozzarella.

    • Pizza's

      alle pizza's een maatje kleiner, minus 2,50.

    • Pizza Zucchine

      14,75

      met mascarpone-geitenkaascrème, mozzarella, courgette, courgettebloem en oude geitenkaas. (vegetarisch)

    • Pizza Quattro Formaggi

      13,25

      met gorgonzola, gruyère, Parmezaan en mozzarella.(vegetarisch)

    • Pizza Margherita

      9,25 /12,50

      met mozzarella, tomaat, kerstomaatjes en basilicum. (vegetarisch)

      met buffelmozzarella

    • Pizza Aglio Olio

      13,75

      met tomatensaus, mozzarella, knoflook, pepertjes, prosciutto crudo en parmigiano. (vegetarisch mogelijk)

    • Pizza alla Diavola

      13,50

      met tomatensaus, mozzarella, tomaat, pikante salami, groene pepers en buffelmozzarella.

    • Pizza All'amatriciana

      13,75

      met tomatensaus, pancetta, manchego, gepofte ui en peper.

    • Pizza Napolitana

      11,50

      met tomatensaus, mozzarella, knoflook, kerstomaat, kappertjes, ansjovis en olijven.

    • Pizza Tonno

      18,50

      met mascarpone, mozzarella, venkel, kappertjes en afgemaakt met tartaar van verse tonijn.

    • Pizza Gamberi

      14,00

      met tomatensaus, wilde gamba, mozzarella en geroosterde courgette.

    • Bijgerechten

    • Geroosterde aardappeltjes met aioli

      4,50
    • Huisgemaakte frieten met mayonaise

      4,50
    • Gemengde salade

      4,00

      met zoetzure uien en amandelen.

    • Nagerechten

    • Coupe Post

      8,50

      met cookie dough- chocolade- en kersensorbetijs, kersensaus, slagroom en chocolate chip coekie.

    • Tiramisu

      7,50

      met hazelnoot.

    • Passievrucht soepje

      7,50

      met karnemelk-ijs en gemarineerde meloen.

    • Eclair

      7,50

      met pistachecrème Suisse, macaron, amarena kersen.

    • Frambozen pannacotta

      7,50

      met chococrumble, gemarineerde bosvruchten en roomijs van pure chocolade.

    • Dessert van de dag

      7,50
    • Kaasplankje

      11,25

      met Boeren brandnetel, Pecorino Moliterno, Abondance, Cabrales, gerookte amandelen en vijgenbrood.

    • Heeft u bepaalde dieetwensen,allergieën of bijzonderheden? De keuken maakt voor u graag een passend gerecht.

X