*= keuze uit bruin of wit landbrood.
ūüÖ• = vegetarisch¬† ¬† ‚ď• = vegetarisch mogelijk¬† ¬† ‚ďč = vegan¬† ¬†¬†

    • Vertrouwelijke Post

      een menu bestaande uit kleine afwisselende gerechten. Wij gaan verder niets verklappen. U moet ons maar..... vertrouwen. 3 of 4 gangen 34,00 / 39,50 p.p.

    • 34,00 / 39,50

      3 of 4 gangen menu
      Wij gaan u verder niets verklappen.
      U moet ons maar...vertrouwen.

    • VOORGERECHTEN

    • Buffelmozzarella of Burrata

      • met zoetzure cherrytomaatjes en gefrituurde basilicum 11,00/12,50
      • met prosciutto, vijgenmostarda, krokante ui en vijgenbalsamico 12,50/ 14,00
    • Tartaartje van gerookte en rauwe zalm

      13,00

      met pecannoot en truffel, mierikswortelcrème en gefrituurde kapperappeltjes

    • Oesters fines claires de Normande

      3 stuks 7,75 / 6 stuks 14,50

    • Postplank ‚ď•

      11,00 p.p

      met suppli, vleeswaren, flatbread met smeersels, buffelmozzarella, manchego, grote Siciliaanse olijven, peperonata en jamónkroketje

      VEGA* met suppli, flatbread met smeersels, buffelmozzarella, manchego, grote Siciliaanse olijven, peperonata en artisjok met krokante uitjes, geitenkaascrème met asperge en walnoot nougatine

      VEGAN met wortelhummes, flatbread met muhammara, srtisjok met broodkruim, gerookte amandelen, gegrilde groenten en Siciliaanse olijven

    • Tartelette ūüÖ•

      9,75

      met geitenkaas, voorjaarsgroenten en nougatine van walnoot

    • Carpaccio van Bavi√®re-rundvlees

      13,50

      met olijfolie en parmagiano.

    • Salade Post* ‚ď•

      11,50

      met walnoot, knolselderij, appel, fried chicken en yoghurtdressing

    • Courgette-doperwtensoep* ūüÖ•

      9,00

      met basilicum, gemarineerde feta en citrusolie

    • PASTA

    • Ravioli ūüÖ•

      17,50

      gevuld met ricotta, en asperge in een citrus-botersaus met pecorino en pangrattato

    • Risotto Primavera ūüÖ•

      20,50

      met asperge, doperwten, tuinbonen, amandelen, pecorino en rucola

    • Gnocchi

      20,00

      met lamsragu, doperwtenpesto, krokante parmigiano en rucola

    • VLEES / VIS

    • Zeebaarsfilet

      24,50

      met garnalenrisotto en geroosterde venkel

    • Bavette

      25,00

      met parelgort al limone, salade van courgette, rucola en aardappelkaantjes

    • Gebakken roodbaarsfilet

      22,00

      met spinazie, safraansaus en tortelloni gevuld met aardappel, mascarpone en citrus

    • Post Burger

      12,50 / 16,50

      medium gegrilde hamburger van 100 % rundvlees (150gr. /180 gr.)
      met huisgemaakte brioche, romana sla, pancetta, zoetzure groenten,
      chili-mayonaise, cheddar en friet

    • Gestoofde lamsprocureur

      23,00

      met honing-tijmsaus, caponata, spinazie en rozemarijn aardappeltjes

    • PIZZA

      alle pizza's een maatje kleiner, minus 2,50.

    • Pizza Primavera ūüÖ•

      14,50

      met mascarpone, mozzarella, geitenkaas, lentegroenten, doperwtenpesto
      en salade van courgette en rucola

    • Pizza Margherita ūüÖ•

      9,25

      met mozzarella, tomaat, basilicum en kerstomaat
      (met extra buffelmozzarella 13,50)

    • Pizza Aglio Olio

      13,75

      met tomatensaus, mozzarella, knoflook, pepertjes,
      prosciutto crudo en parmigiano

    • Pizza alla Diavola

      13,50

      met tomatensaus, mozzarella, tomaat, pikante salami, groene pepers en buffelmozzarella.

    • Pizza All'amatriciana

      13,75

      met tomatensaus, pancetta, manchego, gepofte ui en peper.

    • Pizza Napolitana

      11,50

      met tomatensaus, mozzarella, knoflook, kappertjes, ansjovis en olijven.

    • Pizza Salmone

      15,50

      met mascarpone, mozzarella, venkel, kappertjes en afgemaakt met tartaar van verse zalm.

    • Pizza Gamberi

      14,00

      met tomatensaus, wilde gamba, mozzarella, geroosterde courgette
      en licht pikante tomatenpesto

    • Bijgerechten

    • Geroosterde aardappeltjes met basilicum-aioli

      4,50
    • Huisgemaakte frieten met mayonaise

      4,50
    • Gemengde salade

      4,50

      met zoetzure uien en amandelen.

    • Nagerechten

    • Hazelnoot tiramisu

      7,50

      met hazelnoot nougatine en frangelico

    • Cheesecake

      6,50

      met passievruchtensorbetijs

    • Witte chocolademousse

      7,50

      met crumble, pure chocolade-ijs en frambozen

    • Dessert van de dag

      7,50
    • Cr√®me br√Ľl√©e

      7,50

      van vanille

    • Rabarber compote

      7,50

      met crumble, gemarineerde aardbeien met basilicum en yoghurt-ijs

      Heeft u bepaalde dieetwensen,allergie√ęn of bijzonderheden? De keuken maakt voor u graag een passend gerecht.

    • IJs per bol

      2,00

      yoghurt, pure chocolade, vanille, passievruchtensorbet

X