Gastrobar

Onze gastrobar is het middelpunt van onze zaak. Je kunt er staand aan de bar een kopje koffie drinken, genieten van de tapas en mozzarellabar met een glaasje wijn of proeven van ons prachtige bierassortiment.
Maikel Visser is de Maitre in Post. Samen met zijn team hebben ze een prachtige drankenkaart samengesteld met ook een bijzonder mooie cocktail en wijnkaart.
Ook de bieren krijgen in Post bijzondere veel aandacht van bier sommelier Ruben van Gameren. Via de app “Untappd” of op onze webpagina kan je zien welke bieren er vandaag naast onze standaard bieren te krijgen zijn in Post.

Restaurant

Restaurant – Gastrobar Post is de culinaire ontmoetingsplek in hartje Dordrecht.
Het is centraal gelegen aan de “rode loper”. De weg die bezoekers van Dordrecht vanaf het station naar het centrum leidt.
Post is gevestigd in het voormalige pand van het postkantoor. Het pand is zijn geheel gerenoveerd waarbij over de hele lengte van het pand grote raampartijen zijn geplaatst. Zo heb je een mooi zicht op het bruisende stadsleven.

Culinair- Post is een ambachtelijk restaurant. Dat betekent dat in de keuken van chef-kok Wouter Bos, 95% van alle producten zelf worden gemaakt met alleen maar verse ingrediënten. Van de pasta, het gebak, het ijs en het brood tot aan het koekje bij de koffie. We besteden veel zorg aan onze producten en de manier hoe en bij wie we inkopen. Dat geld ook voor de wijnen, bieren, koffie en alle bijzondere limonades die we serveren. In alles willen we maar 1 ding doen. Jullie als gast verrassen met iets bijzonders.
Wees welkom!

Patisserie

Als je bij Post binnen komt ruik je de patisserie al. Elke dag verse taarten en desserts.
Onze bakker Cris bakt authentieke Franse stokbroden met biologische bloem en zuurdesem. Daar kan je toch niet omheen?
Zelfgebakken brioches voor de hamburger en koekjes voor bij de koffie. Maar ook heerlijke desserts en ijs komen uit deze open bakkerij.
Vraag Cris gerust om dat recept van die lekkerste appeltaart van Dordrecht. Die krijg je toch niet hoop ik 🙂